Döme logó

Dió Döme sétálója

magyar deutsch english
Mi ez?

Dió Döme sétálója egy tanösvény, ahol nem biológiáról vagy geológiáról tanulhatunk, hanem az életről és önmagunkról. Egy kirándulóhely családoknak mesékkel, természettel és szép kilátással. Egy hely, ahol a kellemes környezetben tölthet minőségi időt egymással a család. Sosem fogunk pénzt szedni érte, nem lesznek versenyek, nem számít a gyorsaság, nem számít az erő. Ezen a helyen senkit és semmit nem kell legyőzni. Ezen a helyen semmit sem kötelező csinálni. Dió Döme sétálója töltődésre, békére, együttlétre lett kitalálva.

Kövesd a színes kövekkel kirakott utat és állj meg a mesepontoknál. Ülj le a raklapszékre, vagy ha az nincs, akkor csak a fűre/kőre, töltsd újra ezt az oldalt és olvasd el/hallgasd meg a ponthoz tartozó mesét. Ehhez hasonló táblák jelölik a szusszanókat:

A szusszanóhoz tartozó mesét a Mesét kérek! gombra kapod meg, ha a böngésződben engedélyezted a weboldalunknak a tartózkodási helyed lekérését. Ha ezt nem szeretnéd, akkor minden szusszanón találsz egy QR kódot is, amit leolvasva a helyhez tartozó weboldalra jutsz.

Játékszabály

Dió Döme (illem)szabályai

Dió Döme sétálója hasonlít a turistautakhoz: bárki sétálhat rajta, de ezt mindenki kizárólag a saját felelősségére teheti!

Környezet

Óvd a környezetet, ne tépd le a virágokat! A szemetedet kérlek vidd magaddal vagy tedd valamelyik kukába:

Kövek és táblák

Gondolj a többiekre és ne mozgasd el az útjelző köveket és a táblákat! Ha esetleg valami hibát vagy hiányosságot észlelsz, kérjük jelezd nekünk a diodome kukac radiosd pont hu e-mail címen és igyekszünk gyorsan javítani.

Technikai dolgok

A telefonodon legyen bekapcsolva a mobilnet. A szusszanókhoz tartozó mesét a "Kérem a mesét!" gombra kapod meg, ha a böngésződben engedélyezted a weboldalunknak a tartózkodási helyed lekérését. Ha ezt nem szeretnéd, akkor minden szusszanón találsz egy QR kódot is, amit leolvasva a helyhez tartozó weboldalra jutsz.

Ajálott felszerelés

Legyen a lábadon kényelmes cipő, hozd magaddal a jó kedvedet és egy telefont feltöltött akkumulátorral.

Babakocsi/kerékpár

Dió Döme sétálójának bizonyos részei kizárólag gyalog járhatóak, ezért kérjük babakocsival, rollerrel, biciklivel egyéb kerekes eszközökkel ne induljatok el. Kisbabáknak hordozót ajánlunk. (Eddigi legifjabb tesztalanyunk 3 éves kisfiú volt, ő végig a saját lábán jött.)

Kutya/egyéb állat

Hozhatsz magaddal bármilyen állatot, de kérjük takaríts fel utánuk, hogy a gyerekeknek ne kelljen kutyapiszokban sétálni. És arra is kérünk, hogy ügyelj a kutyádra! A környéken rengeteg egyéb állat él, sünök, mókusok és sokan mások, ez első sorban az ő élőhelyük, vigyázzatok rájuk!

Dohányzás

Kérjük mutass jó példát és a gyerekek előtt ne gyújts rá. Ha mégis megtennéd, kérjük, hogy a csikket vidd magaddal vagy tedd a padokra szerelt csikktartóba. A kollégám mutatja hová:


Kövess minket:

Dió Döme sétálóját készítették: Diósdiak Diósdért egyesület, Luzsi Margó, Tas, Bence, Pisti, Rita, Kinga, Andi, Viki, Anita, Bea, Márti néni, Debbie, Darlene, Rob, Jan, Edit, Rosh, Gergő, Monika, Tricia, Hartmut, Nadine, Kevin, Adri, István, Csabi, Tamás, Timi, Orsi, Julika, Domi, Hédi, Anna, Boróka, Lencsi, Liza, Flóra, Dani, Bebi, Barni, Bori
Impresszum
DiDi logó